Bruidstaarten

Bruidstaarten

Voor de mooiste dag van u leven hoort natuurlijk ook een prachtige bruidstaart. Vaak heeft u al heel veel zaken geregeld maar nog niet de bruidstaart. Graag willen wij gezamenlijk met u de mogelijkheden bekijken en denken wij graag met u mee om tot de perfecte bruidstaart te komen.

U moet weten dat bijna alles mogelijk is van klassiek tot modern en in diverse kleuren, vormen en decoraties.
bruidstaartenOm tot uw perfecte bruidstaart te komen verzorgen wij een proeverij. Wij maken dan 2 of 3 verschillende proeftaartjes met de gewenste vullingen en een kleine decoratie. De prijs per proeftaartje is 10 euro per stuk.  Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u proeven en een indruk krijgen hoe u bruidstaart eruit zou kunnen zien. Mocht u de keuze maken om de bruidstaart bij ons te bestellen dan brengen wij de prijs in mindering van de proeverij.

De prijs voor een bruidstaart is natuurlijk afhankelijk van de gewenste vulling en decoratie en zal tussen de €3,50 en €7,50 per persoon kosten.
Natuurlijk bezorgen wij de bruidstaart op locatie. In de omgeving Brunssum / Parkstad / Sittard-Geleen is de bezorging gratis en daarbuiten vragen wij in overleg een bezorgvergoeding .