Kinder taarten

 

Ieder kind is wel fan van een superheld, een thema of een favoriet TV karakter. Wij maken graag voor de verjaardag van uw kind een originele kindertaart.

bumba taartEr zijn verschillende mogelijkheden om de taart voor uw kind te decoreren. Wij kunnen een 2D puzzelplaatje maken van het gewenste thema, een 3D poppetje boetseren voor een meerprijs vanaf €5,00 per poppetje (afhankelijk van het karakter) of eventueel een set van kunststof figuurtjes afhankelijk van de set-prijs.

De prijs voor een kindertaart is afhankelijk van de gewenste vulling en decoratie ,vanaf 15 personen, en zal tussen de €3,50 en €4,95 per persoon kosten.

Wij bezorgen natuurlijk ook de kindertaart op locatie. In de omgeving Brunssum/Parkstad bezorgen wij gratis en daarbuiten vragen wij bezorgkosten in overleg.

Op de pagina recente taarten hebben wij al een heleboel voorbeelden van kindertaarten die we in het verleden gemaakt hebben.
Handig om te kijken wat u van ons kunt verwachten of om wat ideeen en inspiratie op te doen aan de hand van andere kindertaarten.