Thema taarten

Valentijnsdag

Ben je verliefd, heb je een geheime aanbidder of een geliefde en wilt u deze speciale persoon verrassen met Valentijn, wat is dan leuker om een heerlijke  Valentijnstaart te bestellen.

Een Valentijnstaart is uitermate geschikt om een bijzonder iemand te laten weten hoe jij je voelt.

12688022_1657471527848128_174025014530929773_nDus wil je iemand verrassen dan maken wij een speciale Valentijnstaart voor je geliefde.

De prijs is vanaf €3,50 per persoon en afhankelijk van de gewenste vulling en decoratie rekenen wij een meerprijs.

Wij bezorgen de Valentijnstaart bij je geliefde of op de gewenste locatie. De bezorgkosten in de omgeving Brunssum/Parkstad is gratis en daarbuiten vragen wij  een bezorgvergoeding in overleg.


 

Gender revealtaart

U bent in verwachting, wat een geweldig nieuws, van harte gefeliciteerd!

Kunt u niet wachten om aan uw familie en vrienden te vertellen of u een jongen of een meisje krijgt dan is de Gender revealtaart een super leuk idee om het grote nieuws bekend te maken.

Willen jullie zelf ook verrast worden op de dag van de bekendmaking dan is het leuk om bij de verloskundige of gynaecoloog te vragen of zij de uitslag baby-boy-girlin een gesloten envelop doen. U geeft een week voor de bekendmaking de envelop bij ons af.

Met de Gender revealtaart weet u pas op het moment van aansnijden of jullie een jongen of meisje krijgen. De biscuit is blauw of roze gekleurd met eventueel blauwe- of roze muisjes in het midden als verrassing.

De prijs is vanaf €3,50 per persoon. Wilt u een luxere vulling of een geboetseerd beertje of olifantje dan rekenen wij een meerprijs.

Natuurlijk bezorgen wij de Gender revealtaart ook bij u thuis of op de gewenste locatie. In de omgeving Brunssum/Parkstad is de bezorging gratis daarbuiten vragen wij  een bezorgvergoeding in overleg.


Kersttaarten

Kerstmis de gezelligste tijd van het jaar. Samen met je gezin, familie en vrienden genieten van heerlijk eten en het gezellig samen zijn. De prachtige versierde kerstboom, elkaar verwennen met cadeaus en de mooie decoraties in- en om het huis.

Bij Kerst hoort natuurlijk ook een heerlijke Kersttaart. Wat is er nu mooier om uw kerstdiner af te sluiten met een speciale Kersttaart als extra kerstcadeau voor uw gezin, familie en vrienden.

port2Wij kunnen vierkante taarten versieren alsof het cadeaus zijn, een iglo of kerstboom op de taart, een schattig rendiertje of beertje geboetseerd. Het is allemaal mogelijk. Heeft u zelf ideeën, bespreek het met ons en wij zorgen ervoor dat uw Kersttaart voor een mooie afsluiting zorgt voor uw kerstdiner.

De prijs is vanaf €3,50 per persoon, afhankelijk van de gewenste vulling en decoraties, hier vragen wij een meerprijs voor.

Wilt u een bestelling plaatsen voor Kerstmis dan graag minimaal 3 weken van te voren.

Wij bezorgen de Kersttaart bij u thuis of de gewenste locatie. In de omgeving Brunssum/Parkstad is de bezorging gratis en daarbuiten vragen wij  een bezorgvergoeding in overleg.